ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ

Αγαπητά μας παιδιά και γονείς. . Όπως γνωρίζετε τα δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Εμείς θα συνεχίσουμε όμως όπως ορίζουν οι εγκύκλιοι του υπουργείου με την εκ αποστάσεως εκπαίδευση η οποία παρέχεται με δυο άξονες .

α) E-CLASS όπου οι μαθητές μπαίνουν με τους κωδικούς που έχουν ήδη από τον προηγούμενο Μάρτιο από το ΠΣΔ και κάνουν αίτημα εγγραφής σε όλα τα μαθήματα του τμήματος τους. β) Webex. Κάθε εκπαιδευτικός θα αναρτήσει στην e-class το εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας της WΕΒΕΧ καθώς και των συνδέσμων όλων των εκπαιδευτικών του τμήματος. . Σας ενημερώνουμε πως θα γίνεται καθημερινή καταγραφή απουσιών και το τμήμα θα προχωράει στην ύλη των παρακάτω μαθημάτων.

– Οι μαθητές παρακολουθούν κανονικά όλο το ωράριο και οφείλουν να είναι συνεπείς στα καθημερινά τους καθήκοντα.

– Κατά τη διάρκεια της σύγχρονης τηλ εκπαίδευσης οι μαθητές εισέρχονται στους συνδέσμους (links) του Webex γράφοντας το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο στην ώρα που έχει οριστεί και όχι αργότερα, γιατί κάθε καθυστέρηση προκαλεί προβλήματα στη διεξαγωγή του μαθήματος.

– Παρουσιάζονται στο μάθημα με το κανονικό τους όνομα και όχι με ψευδώνυμα.

– Έχουν συνήθως κλειστές τις κάμερες με σύσταση του/της εκπαιδευτικού και τα μικρόφωνά τους και παρεμβαίνουν όταν τους ζητηθεί.

Γονείς και κηδεμόνες μπορούν μαζί με τα παιδιά τους να παραλάβουν τυχόν βιβλία και προσωπικά αντικείμενα των μαθητών που έχουν παραμείνει στις σχολικές μονάδες, την Τρίτη 17/11/2020 από τις 9:00 έως 12:00 και με τρόπο ώστε να τηρούνται πλήρως τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής συνωστισμού. Για τη συγκεκριμένη μετακίνηση, όσοι παραλάβουν τα αντικείμενα από το σχολείο θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 4 στο 13033.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣΑπόΈως
1η14:1014:40
2η14:5015:20
3η15:3016:00
4η16:1016:40
5η16:5017:20

με 10λεπτα διαλείμματα

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=4558