WEBEX σύνδεσμοι εκπ/κών

Αγαπητοί μας γονείς, μαθητές/τριες μας, σας ενημερώνουμε για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ώρες  τηλεκπαίδευσης με 10′ λεπτα διαλείμματα
  1η  08:15 – 08:45
    08:55 – 09:25
    09:35 – 10:05
     10:15 – 10:45
    10:55 – 11:25
    11:35 – 12:05
Το αρχείο με τους συνδέσμους των εκπαιδευτικών, αυστηρά προσβάσιμο μόνο από τους μαθητές/τριες του εκάστοτε εκπ/κού στην αντίστοιχη ώρα, (στο οποίο αναγράφεται πριν το όνομα του εκπκού το μάθημα/τμήμα που διδάσκει) βρίσκεται παρακάτω στο συνημμένο αρχείο (σας έχει διαβιβαστεί και στην ηλεκτρονική αλληλογραφία).

Απομακρύνεται άμεσα από την αίθουσα τηλεκπαίδευσης κάθε πρόσωπο το οποίο δεν έχει δικαίωμα παρακολούθησης ή/και επιδεικνύει ανάρμοστη συμπεριφορά.

Συνδεόμαστε 10 λεπτά νωρίτερα, ελέγχουμε ήχο και κάμερα, ανοίγουμε ήχο και κάμερα αν χρειαστεί. Ανταποκρινόμαστε πάντα στα αιτήματα αλληλεπίδρασης των εκπαιδευτικών. Δεν ανταλλάσσουμε chat αν δεν μας δοθεί η άδεια. Κρατάμε τον ήχο κλειστό για να μην δημιουργείτε θόρυβος. Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Ακολουθούμε τους κανόνες της διαδικτυακής τάξης.

Έχουμε δίπλα μας το πρόγραμμα μαθημάτων (όπως έχει δοθεί στο πρωινό), τα βιβλία και τα τετράδιά μας. Κρατάμε σημειώσεις. Στο 10′ διάλειμμα σηκωνόμαστε, περπατάμε, πίνουμε ένα υγιεινό ρόφημα, τρώμε ένα υγιεινό σνακ. Επιστρέφω πάντα στην ώρα μου στην αίθουσα.

Για κάθε παρατήρηση ή δυσκολία στείλτε mail στον/στην εκπ/κό τμήματος ή στο mail του σχολείου και θα ελεγχθεί το συντομότερο από την ομάδα υποστήριξης του σχολείου μας,

  • Αν δεν συνδέεστε σε κάποιο δωμάτιο εκπ/κού ή δεν υπάρχει ανταπόκριση υποδοχής σε αυτό, προσπαθήστε ξανά γιατί μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες σύνδεσης.
  • Η εκπκός παράλληλης στήριξης συνδέεται τις ώρες που αντιστοιχούν στον σύνδεσμο του/της εκπκού και ειδικότητας που έχει εκείνη την ώρα μάθημα

Καλό μάθημα με υγεία και χαρούμενα πρόσωπα!”.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΚΤΥΟ, wifi, games.


……………………………………………………………

Δυσκολίες που παρουσιάζονται:

Τα σχολεία είναι κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών, συνεπώς είναι αδύνατη και επικίνδυνη η πρόσβαση στη σχολική μονάδα, των εκπαιδευτικών που δεν κατέχουν τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό,  προκειμένου να έχουν πρόσβαση στον εξοπλισμό του σχολείου αν το χρειαστούν.  

Επίσης, δυσκολίες αντιμετωπίζονται και από κάποιους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν σύζυγο ή/και παιδιά σε σχολική ηλικία και καλούνται και τα ίδια να παρακολουθήσουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης και από εκπαιδευτικούς που δε διαθέτουν ικανοποιητικό τεχνολογικό εξοπλισμό στα σπίτια τους ώστε να υποστηρίξει την πλατφόρμα webex ή έχουν κακό δίκτυο, πιθανές διακοπές σύνδεσης και ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές οικίας-εργασίας.

Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό βάσει των συνθηκών.


Υπενθυμίζουμε ότι για να συμμετάσχετε στη τηλεκπαιδευση webex, μπαίνετε στη διεύθυνση εκπ/κου της αντίστοιχης ώρας, σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο -υπάρχει και στην ιστοσελίδα μας ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΚΩΝ WEBEX 2024 και γράφετε απλά το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας.

(Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο να κατέβει η εφαρμογή κάτω αριστερά και να την εκτελέσετε, αν δεν υπάρχει ήδη στο pc/laptop/mobile/tablet, ή μπαίνετε από την επιλογή: join from browser)

Πατάτε join meeting και μετά περιμένετε να σας δεχτεί η/ο εκπκός. Αν σας δείξει notify host απλά πατήστε την επιλογή (ίσως μετά χρειαστεί να επιλέξετε και computer audio..ok). Κλείστε τον ήχο και την κάμερα από πριν ή μόλις μπείτε.

Παρακαλούμε καταγράψτε κάπου ή αποθηκεύστε στα αγαπημένα (bookmarks) τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τάξεων που σας κοινοποιούν οι δάσκαλοί σας.


Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?page_id=5598