ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

      

https://cdn.pixabay.com/photo/2018/02/12/10/45/heart-3147976_960_720.jpg

      Αγαπημένα μας παιδιά,

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάναμε το τελευταίο μάθημα κι απρόσμενα βρεθήκαμε μακριά από τις τάξεις μας.

    Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι  παράξενο  καθώς και η οδηγία «Μένουμε σπίτι» είναι αρκετά κουραστική ! Πρέπει όμως να κάνουμε όλοι μας υπομονή και να περιμένουμε να κυλήσουν οι μέρες. Θέλουμε πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς , γεροί και δυνατοί!! Όσο διάστημα βρισκόμαστε στο σπίτι , μπορούμε να περνάμε όμορφα με τις οικογένειες μας.

     Σίγουρα κάνετε ωραίες και δημιουργικές δραστηριότητες , όπως επιτραπέζια παιχνίδια , ζωγραφική , παιδικές ταινίες , ντοκιμαντέρ , μουσική …….. αλλά και κάποιες επαναλήψεις στα μαθήματά σας. Προς το παρόν μπορείτε να βρίσκετε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας τέτοιες εργασίες κι αργότερα θα προσπαθήσουμε να βρούμε κι άλλους τρόπους για να διατηρήσουμε την επικοινωνία μας και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη.

    Εσείς όμως μέχρι τότε να προσπαθείτε να τηρείτε όλους τους κανόνες υγιεινής  να γεμίζετε το χρόνο σας με δημιουργικέ και ευχάριστες δραστηριότητες να κάνετε τις εργασίες αλλά και να ακούτε τους γονείς σας , χωρίς να τους κουράζετε με γκρίνιες και πείσματα. Να θυμάστε πόσο σας αγαπούν  και νοιάζονται για σας και ότι αυτή είναι μια ευκαιρία να περάσετε πολύ χρόνο μαζί τους που άλλοτε δεν είχατε και σας έλειπαν. Δείξτε τους λοιπόν την αγάπη σας που σίγουρα είναι πολύ μεγάλη.

   Εμείς όλοι οι δάσκαλοι και οι δασκάλες του σχολείου μας να ξέρετε ότι με υπομονή και αισιοδοξία , πιστεύουμε ότι σύντομα θα περάσουν  αυτές οι δύσκολες μέρες και θα γίνουν παρελθόν.

   Σας σκεφτόμαστε κάθε μέρα , μας λείπετε και με ανυπομονησία και λαχτάρα περιμένουμε εκείνο το πρωινό που θα αντικρίσουμε τα γελαστά και όμορφα προσωπάκια σας……. Κι όλοι μαζί θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να ολοκληρώσουμε με πολλή αγάπη το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβρη…..

Και να θυμάστε « Μετά τον χειμώνα ΠΑΝΤΑ έρχεται η άνοιξη».

Με πολλή αγάπη

Οι δασκάλες και οι δάσκαλοί σας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=4178