ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ

Αγαπητοί  μαθητές και γονείς,

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες προσπαθώντας να μεταμορφώσει τη ζωή τους,. Ο Οργανισμός βασίζει τη λειτουργία του σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» και κατά συνέπεια σε όλους εσάς, που με τη συγκινητική σας συμμετοχή  όλα αυτά τα χρόνια μας δίνετε την ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει και να σας παροτρύνουμε να πάρετε μέρος, ως μια ξεχωριστή έκκληση αγάπης, για τα παιδιά που το αυτονόητο να πηγαίνουν σχολείο δεν είναι καθημερινότητα.

Με μια δωρεά €2, οι μαθητές θα πάρουν ένα Αστέρι πάνω στο οποίο μπορούν να γράψουν την Ευχή τους. Με αυτόν τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών, γίνεται μαγικό! To πρόγραμμα πραγματοποιείται για 21η συνεχή χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων( Αρ. Πρωτοκόλλου : 161844/Δ7).

Οι μαθητές του σχολείου μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν  ένα  Αστέρι πάνω στο οποίο μπορούν να γράψουν  το όνομα και την ευχή τους από την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας κάθε μέρα από την Τετάρτη  4/12/2018 έως την Παρασκευή 20/12/2018 από τις 11:30 εως 11:45 ( στο δεύτερο διάλειμμα ).

Υπεύθυνος προγράμματος

Φλωροσκούφης Κωνσταντίνος

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=3324