Μια ξεχωριστή Πασχαλινή εκδήλωση!

Μια εκδήλωση ξεχωριστή, διαφορετική από όλες τις άλλες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, με αφορμή το Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Μια ομάδα φοιτητών και φοιτητριών του Παιδαγωγικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών τραγούδησε μπροστά στα παιδιά και τους δασκάλους τους τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου και ζωντάνεψε στη μνήμη τους όλα εκείνα τα γεγονότα που άλλαξαν μια για πάντα την ιστορία του ανθρωπίνου γένους.

Το χαμόγελο των παιδιών, η αδιάλειπτη προσοχή τους αλλά και η δυναμική τους συμμετοχή σε όλα τα μέρη του προγράμματος της εκδήλωσης αυτής ήταν το μεγαλύτερο ευχαριστώ που θα μπορούσαμε να πάρουμε ως οι συντελεστές της. Γιατί δεν υπάρχει χαρά μεγαλύτερη για έναν εν δυνάμει εκπαιδευτικό από την ίδια την χαρά των μαθητών του! Πραγματική Λαμπρή…

Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε προσωπικά τόσο τον Διευθυντή όσο και σύσσωμο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για την αρωγή τους στην μικρή μας εκδήλωση και θα θέλαμε να ευχηθούμε σε τόσο σε αυτούς όσο και στους μαθητές μας και στους γονείς τους να ζήσουν αληθινά το φετινό Πάσχα, μέσα στην λαμπρότητα και τη ζεστασιά  που φέρνει το Φως της Ανάστασης του Χριστού μας! Καλή Ανάσταση!

Η ομάδα των φοιτητών”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φοιτητές /τριές μας για το ήθος και τη συνέπεια που υπέδειξαν όλο το χρονικό διάστημα που βρίσκονται στο σχολείο μας! Μια καταπληκτική ομάδα, 16 3ετών και 16 4ετών φοιτητών!

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με υγεία και αγάπη στο λειτούργημά τους, πολλή αγάπη για τα παιδιά και τον άνθρωπο!

Συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους καθηγητές του ΠΔΤ του ΕΚΠΑ για την οργάνωση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών με τη συνεργασία του σχολείου μας και τα μέλη του Σ.Δ. του σχολείου μας!

*(Οι 3ετείς φοιτητές μας συνεχίζουν την πρακτική τους άσκηση και τον Μάιο).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=6744