ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 4ετών ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε για τη νέα περίοδο πρακτικών ασκήσεων.

Σε συνέχεια της πρακτικής άσκησης των 3ετών φοιτητών κάθε Πέμπτη, θέλoυμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 8-4-2024 θα ξεκινήσει η Πρακτική Άσκηση της ίδιας ομάδας περσινών φοιτητριών/τών του 4ου έτους του Π.Τ.Δ.Ε.-Ε.Κ.Π.Α..

Προβλέπεται παράδοση διδασκαλιών από τις/τους φοιτήτριες/ές έως και τις 19-4-2024 ύστερα από συνεννόηση με τις/τους συντονίστριες/ές και με τις/τους εκπαιδευτικούς. Κάθε φοιτήτρια/ής θα διδάσκει όλα τα μαθήματα του ΠΕ 70, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους.

Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης στο σχολείο: ο Διευθυντής και Υποδιευθυντής Ά του σχολείου.

Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου: Καθηγητής Θωμάς Μπαμπάλης.

Στο σχολείο μας θα βρίσκεται συχνά και η επιβλέπουσα καθηγήτρια εκπαιδευτικός.
………………………………………………………..
ΣΧΕΤ: 1 – 9 -2023 Αρ. Πρωτ.: Φ7/ 95955/Δ1, «Λειτουργία Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024» και Κ.Υ.Α. 73897/Γ1/4-7-2023 

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 88 του ν. 4823/2021, ”με απόφαση του/της Διευθυντή της σχολικής μονάδας αποφασίζεται η πραγματοποίηση στη σχολική μονάδα πρακτικής άσκησης από προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές Α.Ε.Ι., καθώς και από καταρτιζόμενους και σπουδαστές δημόσιων ή/και ιδιωτικών φορέων.

Στις περιπτώσεις διεξαγωγής των πρακτικών ασκήσεων φοιτητών/τριών, οι εκπαιδευτικοί κάθε τάξης παρευρίσκονται μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και είναι υπεύθυνοι για όλη την εκπαιδευτική διαδικασία και την ασφάλεια των μαθητών/τριών.  Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δε δίνονται στοιχεία των μαθητών/τριών σε πρόσωπο ή φορέα”.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=6547