Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού

Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν. Αττικής και το 5ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ενδοσχολική βία και Εκφοβισμός (Ε.ΒΙ.Ε.)» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ) Ανατ. Αττικής και το 5ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024, και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γέρακα (Κλειτάρχου 23 και Αριστείδου, TK 153 44, Γέρακας, τηλ. 210-6619937).


Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της ΔΠΕ Αν. Αττικής για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, των Γονέων/Κηδεμόνων των μαθητών/τριών για την πρόληψη φαινομένων ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού στις σχολικές μονάδες της ΔΠΕ Αν. Αττικής και για τη διαχείριση αναφορών στην αντίστοιχη πλατφόρμα (https://stop-bullying.gov.gr/).

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και θα απαντηθούν σχετικά ερωτήματα.

Ακολουθεί το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=6852