Θεατρική παράσταση «Πούπουλapp»

Το νέο θεατρικό έργο για παιδιά της ομάδας Κοπέρνικος με τον πρωτότυπο τίτλο: «ΠΟΥΠΟΥΛΑpp» θα παρακολουθήσουν οι μαθητές της Α τάξης την Τετάρτη 24-01-2024 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ!  

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική ιστορία μυστηρίου και ένα περιπετειώδες κυνήγι διαμαντιών, που μας κάνει να αναλογιστούμε τί είναι πραγματικά πολύτιμο για εμάς, αλλά και ότι η ουσία των πραγμάτων κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπουμε.

Με γρήγορη πλοκήπηγαίο χιούμορ και αστείρευτο κέφι, η σύγχρονη αυτή κωμωδία σατιρίζει παράλληλα με εύστοχο τρόπο τη σχέση της παλιάς και νέας γενιάς με την τεχνολογία. Είναι βοηθητική ή είναι μια εθιστική συνήθεια που σε παγιδεύει στην ευκολία της και σταματάς να σκέφτεσαι; Να μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε σωστά ή να τη θεωρούμε υπεύθυνη για όλα;

Το πρωτότυπο κείμενο των πολυβραβευμένων συγγραφέων της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, συνδυάζεται με την ευρηματική σκηνοθεσία του ταλαντούχου Φοίβου Συμεωνίδη, την έντονη διάδραση με το κοινό και τις υπέροχες πρωτότυπες μουσικές, στοιχειοθετώντας μια ολόφρεσκη παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=6058