Αγιασμός έναρξης νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Καλωσορίσατε στο σχολείο μας!

Τη Δευτέρα 11-09-2023 στις 10:15 πμ. θα γίνει ο Αγιασμός του σχολείου μας.
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg

Θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων από τον Διευθυντή του σχολείου και μετα οι μαθητες θα αποχωρήσουν. Τα βιβλία τους θα έχουν ήδη τοποθετηθεί στα θρανία τους ώστε την Τρίτη να έχουν την ευκαιρία να τα δουν με τις/τους εκπκους τους και να ξεχωρίσουν όσα προβλέπονται να παραμείνουν για χρήση στο τμήμα

Συστήνεται να ελέγχετε καθημερινά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία (με τίτλο myschool) καθώς και το ιστολόγιο του σχολείου για έγκαιρη ενημέρωση. Όσοι δεν λαμβάνετε mail θα μας ενημερώσετε με την επικαιροποίηση που θα ζητήσουμε.

Δυστυχως αυτές τις ημέρες υπήρχε πρόβλημα στην επίσκεψη αρκετών ιστοσελίδων αλλά πιστεύουμε ότι διορθώθηκε.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η μετακίνηση των μαθητών που δικαιούνται με λεωφορείο,  παρά τις ενεργειές μας και την επανειλημμένη προκήρυξη απο την Περιφέρεια. Περιμένουμε όμως νεότερα επί του σοβαρού αυτού θέματος.

Επίσης ενδιαφερόμαστε για την πλήρωση θέσης μιας /ενός τροχονόμου. Παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη Δνση του σχολείου ή στον Δήμο, στον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κο Μουρτζιάπη Γεώργιο.

Τέλος, όσοι γονείς δεν έχουν προσκομίσει το ΑΔΥΜ [ατομικό δελτίο υγείας μαθητή] να το κανουν άμεσα γιατί δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν οι μαθητές/τριες στο μάθημα της γυμναστικής.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα δοθούν έντυπα υπεύθυνης δήλωσης αποχώρησης/συνοδείας των μαθητών που θα επικυρώσετε σε ΚΕΠ ή θα συντάξετε βάσει του προτύπου μας στο gov.gr και έντυπο επικαιροποίησης των στοιχείων μαθητή/τριας σας, τα οποία επίσης θα επιστραφούν το συντομότερο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=5260