ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγειά και ευτυχία. Το σχολείο θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα 11/1/2021 κανονικά μαζί με την πρωινή ζώνη και το ολοήμερο τμήμα . Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του υπουργείου θα γίνουν κάποιες αλλαγές για την καλύτερη προστασία όλων μας από την πανδημία.

Η ώρα προσέλευσης των μαθητών δεν αλλάζει και γίνεται από τις 8:00-8:15 π.μ Οι μαθητές της Α’ και Γ’ τάξης θα προσέρχονται πλέον στο σχολείο από την οδό Κίμωλου , οι μαθητές της Β και Δ τάξης θα προσέρχονται στο σχολείο από την οδό Ηράκλειας και οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης από την οδό Ανάφης .

Στο σχόλασμα οι μαθητές των τάξεων Ε’ και ΣΤ‘ θα αποχωρούν από την οδό Ανάφης στις 13:00 . Οι μαθητές των Γ’ και Δ’ τάξεων θα σχολάνε κανονικά στις 13:15 από την οδό Ανάφης. Οι μαθητές της Α από την οδό Κιμώλου και Β τάξης θα σχολάνε από την οδό Ηρακλειάς ( όπως και πριν κλείσουμε ) και ώρα 13:15 κανονικά.

Παρακαλούμε όλους τούς γονείς να βοηθήσουν στην εφαρμογή όλων των παραπάνω , να κρατάνε αποστάσεις και να μην παραμένουν καθόλου έξω από τον χώρο του σχολείου μετά την παραλαβή των παιδιών τους . Με την βοήθεια και την συνεργασία όλων μας θα ξεπεράσουμε και αυτήν την δυσκολία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=4597