Ενημέρωση προόδου Νοεμβρίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των μαθητών, την Πέμπτη 23-11-2023 από τις 13:15 έως τις 14:00, αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων και την ασφαλή αναχώρηση και παραλαβή των μαθητών από εσάς.

Η εκπ/κός Φυσικής Αγωγής θα σας ενημερώσει την προηγούμενη ημέρα την ίδια ώρα (22-11-2023 από τις 13:15 έως τις 14:00) λόγω αντικατάστασης υπεύθυνου εκπ.κού τμήματος στο ολοήμερο σχολείο την Πέμπτη.

Ο εκπκός Πληροφορικής θα σας δεχτεί στην αίθουσα πληροφορικής και οι υπόλοιποι εκπ/κοί ειδικοτήτων στην αίθουσα εκπ/κών.

Οι εκπκοί Α τάξης δέχονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Για όλες τις τακτικές μηνιαίες συναντήσεις ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Μηνιαίες ενημερώσεις προόδου – 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ – ΚΩΔ: 9521010 (sch.gr)
       
Παρόντες για ενημέρωση όπως γνωρίζετε θα είναι οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τμημάτων  και οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής, των Εικαστικών Τεχνών, της Μουσικής Παιδείας, της Πληροφορικής  και της Φυσικής Αγωγής.

Θεωρούμε άκρως απαραίτητη και σημαντική την συνάντησή σας με όλους τους εκπαιδευτικούς για να ενημερωθείτε για την διαγωγή και πρόοδο των παιδιών σας σε όλα τα διδακτικά αντικείμενα.
   
Για λόγους ασφάλειας και διατήρησης ησυχίας και τάξης καθώς το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργεί κανονικά, προσπαθήστε να βρίσκεστε όλοι στην ώρα σας στους χώρους όπου δέχεται ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός (13.15-14.00).

Όσοι μαθητές έχουν σχολάσει, δεν επιτρέπεται να περιφέρονται σε χώρους του σχολείου χωρίς την επίβλεψή σας. Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτούς και θα πρέπει να τους συνοδεύετε διαρκώς καθώς όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι απασχολημένοι και ταυτόχρονα θα λειτουργεί το ολοήμερο  σχολείο.

Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε με Υπεύθυνη Δήλωση από τις προηγούμενες  ημέρες για όσους μαθητές αποχωρήσουν μαζί σας από το ΟΛΟΗΜΕΡΟ την ημέρα ενημέρωσης προόδου.

Για ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ μας ενημερώνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τα απαραίτητα στοιχεία γονέα, μαθητή και τμήματος..  

Όσοι μαθητές αποχωρήσουν από το ολοήμερο δεν θα βρίσκονται σε αίθουσα του ολοήμερου σχολείου μέχρι την αποχώρησή τους, αλλά θα παραμείνουν με τους γονείς τους. Σε κάθε περίπτωση οι ώρες αναχώρησης από το ολοήμερο σχολείο μόνο: 13:15, 14:55, 15:50.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στο σχολείο μας θεωρούμε  σημαντικό και αναγνωρίζουμε το ρόλο της ενημέρωσης για να συζητήσουμε την πρόοδο των παιδιών στο σχολείο σε διάφορους τομείς της παρεχόμενης εκπαίδευσης αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα την προσπάθεια και την βελτίωση που κάνουν τα παιδιά, δίνοντας προσοχή στην συνολική εικόνα του μαθητή/τριας και λαμβάνοντας υπόψη τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του/της.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=5857