Μηνιαία ενημέρωση προόδου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των μαθητών, την Τετάρτη 18-10-2023 από τις 13:15 έως τις 14:00, αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων και την ασφαλή αναχώρηση και παραλαβή των μαθητών από εσάς.
       
Παρόντες για ενημέρωση όπως γνωρίζετε θα είναι οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τμημάτων  και οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής, των Εικαστικών Τεχνών, της Μουσικής Παιδείας, της Πληροφορικής  και της Φυσικής Αγωγής.

Θεωρούμε άκρως απαραίτητη και σημαντική την συνάντησή σας με όλους τους εκπαιδευτικούς για να ενημερωθείτε για την διαγωγή και πρόοδο των παιδιών σας σε όλα τα διδακτικά αντικείμενα.
   
Για λόγους ασφάλειας και διατήρησης ησυχίας και τάξης καθώς το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργεί κανονικά, προσπαθήστε να βρίσκεστε όλοι στην ώρα σας στους χώρους όπου δέχεται ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός (13.15-14.00).

Όσοι μαθητές έχουν σχολάσει, δεν επιτρέπεται να περιφέρονται σε χώρους του σχολείου χωρίς την επίβλεψή σας. Θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτούς και θα πρέπει να τους συνοδεύετε διαρκώς καθώς όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι απασχολημένοι και ταυτόχρονα θα λειτουργεί το ολοήμερο  σχολείο.

Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε με Υπεύθυνη Δήλωση από τις προηγούμενες  ημέρες για όσους μαθητές αποχωρήσουν μαζί σας από το ΟΛΟΗΜΕΡΟ την ημέρα ενημέρωσης προόδου καθώς και για χορήγηση ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ.  

Όσοι μαθητές αποχωρήσουν από το ολοήμερο δεν θα βρίσκονται σε αίθουσα του ολοήμερου σχολείου μέχρι την αποχώρησή τους, αλλά θα παραμείνουν με τους γονείς τους. Σε κάθε περίπτωση οι ώρες αναχώρησης από το ολοήμερο σχολείο μόνο: 13:15, 14:55, 15:50.

Όπως σας έχουμε ήδη επισημάνει, στο σχολείο μας θεωρούμε  σημαντικό και αναγνωρίζουμε το ρόλο της ενημέρωσης για να συζητήσουμε την πρόοδο των παιδιών στο σχολείο σε διάφορους τομείς της παρεχόμενης εκπαίδευσης αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα την προσπάθεια και την βελτίωση που κάνουν τα παιδιά, δίνοντας προσοχή στην συνολική εικόνα του μαθητή/τριας λαμβάνοντας υπόψη τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του/της.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=5613