ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Αγαπητοί μαθητές .

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα μοιραστούν τα βιβλία γι αυτό να φέρετε την σάκα σας, μαζί με κάποιο τετράδιο , μολύβια και μπλοκ ζωγραφικής .

Η πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων του σχολείου  θα περιλαμβάνει:

Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ

Διανομή μάσκας ανά μαθητή, αν μας έχουν παραδοθεί από τον Δήμο Παλλήνης.
Ιδιαίτερη έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
Διανομή των ατομικών δοχείων νερού/ παγουριών ανά μαθητή, αν μας έχουν παραδοθεί από τον Δήμο Παλλήνης.
Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας

Με δεδομένο  ότι η πλήρης στελέχωση του σχολείου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί είναι ανέφικτη η λειτουργία του ολοήμερου καθώς και της πρωινής ζώνης. Το Ωρολόγιο πρόγραμμα συνεπώς , θα είναι προσωρινό καλύπτοντας το πλήρες πρωινό πρόγραμμα του σχολείου μέχρι τις 13:15.

Οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο αυστηρά κατά το διάστημα 8:00-8:15 καθώς η καθυστέρησή τους δημιουργεί προβλήματα δυσλειτουργίας. Μετά η εξωτερική πόρτα θα κλειδώνει .Η είσοδος στο σχολείο γονέων/κηδεμόνων ή άλλων προσώπων εκτός των διδασκόντων και των μαθητών δεν επιτρέπεται, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Στην περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο, θα πρέπει να τηρούνται απόλυτα τα μέτρα ασφαλείας.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται με απόλυτη τάξη και τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις . Η πρώτη τάξη θα σχολάει από την οδό Κιμώλου. ενώ η δευτέρα τάξη θα σχολάει από την οδό Ηρακλειάς για την αποφυγή κάθε συγχρωτισμού. Οι υπόλοιπες τάξεις θα σχολάνε από την οδό Ανάφης . Παρακαλούνται οι γονείς να προσέχουν κατά την παραλαβή των παιδιών τους και να τηρούν τις αποστάσεις . Μπορούμε όλοι να περιμένουμε και να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους υπολοίπους μαθητές. Οι μαθητές των Γ,Δ,Ε, ΣΤ τάξεων που επιθυμούν να αποχωρούν μόνοι τους πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση που θα προμηθευτούν από το σχολείο και θα την επιστρέψουν υπογεγραμμένη από τους γονεύς τοις. Στην συνέχεια θα παραλάβουν καρτέλα που θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν πάντα μαζί τους κατά την αποχώρηση τους

ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS–CoV-2 (COVID-19)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://5dim-gerak.att.sch.gr/?p=4508